فیلم هجوم؛ ژانر جنایی ایرانی

به گزارش مجله آزمون اول، هجوم سومین فیلم بلند شهرام مکری است. داستان فیلم هجوم درباره یک قتل است که در استادیوم رخ داده است. چند مأمور پلیس در حال آنالیز این پرونده هستند و با ورود به این استادیوم سرنخ هایی از این قتل به دست می آورند.

فیلم هجوم؛ ژانر جنایی ایرانی

هجوم فیلم شهرام مکری اخیرا و پس حواشی بسیاری که در زمان اکرانش داشت، مجوز نمایش خانگی پیدا نموده است. فیلمی در ژانر جنایی که ساختی متفاوت از دیگر ساخته های کارگردانان ایرانی دارد.

هجوم آخرین ساخته شهرام مکری است، فیلمی که اجازه حضور در جشنواره فجر را پیدا نکرد و در زمان اکرانش در هنر و تجربه استقبال خوبی از آن شد.

هجوم سومین فیلم بلند شهرام مکری است. داستان فیلم هجوم درباره یک قتل است که در استادیوم رخ داده است. چند مأمور پلیس در حال آنالیز این پرونده هستند و با ورود به این استادیوم سرنخ هایی از این قتل به دست می آورند.

آن ها مظنون به قتل را هم همراه خود دارند و کافی است که خط سیر وقوع قتل را پیدا نمایند، اما برای شان کار پیچیده ای خواهد بود. دوستان مقتول نمی خواهند با پلیس همکاری نمایند.

مکری کارگردانی کاربلد

فیلم بین ها شهرام مکری را به عنوان کارگردانی می شناسند که حرف های جدیدی برای گفتن دارد. ماهی و گربه دیگر فیلم مکری در زمان اکرانش استقبال خوبی را داشت. این فیلم پیروز شد جایزه ویژه بخش افق های جشنواره فیلم ونیز را در سال 2013 به دلیل محتوای خلاقانه از آنِ خود کند.

تمام فیلم ماهی و گربه در یک سکانس پلان اتفاق می افتد. شهرام مکری و محمود کلاری همراه با گروه بازیگران فیلم یک ماه تمرین کردند تا بتوانند این تک شات طولانی را ضبط نمایند.

شهرام مکری کارگردان این فیلم در صفحه اینستاگرامی خود در خصوص مجوز نمایش هجوم در نمایش خانگی نوشت: خب به نظر می آد که هجوم بعد از سه سال بالاخره پروانه نمایش خانگی گرفت. ترجیح می دم درباره حواشی اکران اون چیزی ننویسم تا دوباره از این خاکستر شعله ای بلند نشه. امیدوارم فیلم را ببینید و حالا که نسخه فانونی اون منتشر شده همین رو دانلود و تماشا کنید.

برای خواب زده ها توضیحی نیست

جشنواره سی وپنجم فیلم فجر، جشنواره ای پرحاشیه در حذف فیلم ها بود. در آن موقع فیلم کاناپه به دلیل استفاده نامتعارف کلاه گیس برای بازیگران زن توقیف شد. لرد باوجود پذیرش اعمال ممیزی از سوی کارگردان پذیرفته نشد و عدم ورود هجوم نیز سلیقه هیات انتخاب بیان شد.

پس از یک سال و نیم که از ساخت این فیلم گذشت انتها با صادر شدن پروانه نمایش، اکران آن در 10 سینمای گروه هنر و تجربه از نیمه آبان 96 شروع شد.

زمانی که این فیلم در بخش پانورامای شصت و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم برلین به نمایش در آمد حواشی بسیاری برای آن ساخته شد تا آن جا که روابط عمومی گروه هنر و تجربه نسبت به حواشی و واکنش ها به نامزدی فیلم هجوم در حاشیه جشنواره برلین واکنش نشان داد.

در متن روبط عمومی هنروتجربه آمده بود: ماجرای کاندیداتوری فیلم هجوم ساخته شهرام مکری برای دریافت جایزه تدی در جشنواره برلین از آن معرکه های مضحکی است که هر از چندگاه مقداری وقت و انرژی از جامعه می گیرد و فقط کاربرد سیاسی دارد. بعد هم به بایگانی ذهن ها و تاریخ سپرده می گردد.

با این حال، از آن جا که موضوع این جنجال تازگی دارد، لازم می داند توضیحاتی برای روشنگری آن دسته از سینمادوستانی که در این زمینه ابهام دارند به عرض برساند؛ برای کسانی که خود را به خواب زده اند توضیحی نداریم.

هجوم ترسناک و متفاوت

هجوم اثری جنایی با داستانی پیچیده است که در ادامه تجربه های فرمی مکری در زمینه برداشت بلند ساخته شده است. هجوم فیلمی جنایی و رازآلود با هنرنمایی عبد آبست، بابک کریمی، الاهه بخشی، لوون هفتوان، بهزاد دورانی، پدرام شریفی، سجاد تابش، محمد ساربان، محمد برهمنی و ایمان صیاد برهانی و نویسندگی شهرام مکری و نسیم احمدپور و کارگردانی شهرام مکری و تهیه نمایندگی سپهر سیفی است.

با این که زمان بسیار کمی از نمایش این فیلم در نمایش خانگی گذشته است، اما مورد استقبال بسیاری از سمت تماشاگران قرار گرفته است. کاربری به نام هاشم نوشته است: واقعا فیلم خیلی زیبایی بود یک بار کم است برای دیدن این فیلم امیرادروان نیز نوشته: یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینمای ایران. تکان دهنده و تماشایی. فاطمه همچنین گفته: فیلمش عالی، چون یکم ترسناکه

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: فرادید
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 11985

به "فیلم هجوم؛ ژانر جنایی ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فیلم هجوم؛ ژانر جنایی ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید